TELEFON

+386 (0)31 252 942
+386 (0)59 223 777

info@nmedia.si

Ulica Boris Vinterja 11,
3214 Zreče

WORDPRESS OSTAJA DALEČ NAJBOLJ PRILJUBLJENA PLATFORMA

👉Različne spletne platforme ponujajo številne tehnološke rešitve pri pojavljanju na spletu. Odprtokodna platforma WordPress pa je danes najbolj razširjena platforma za izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin (z dodatkom WooCommerce) na svetu.

👉455 milijonov spletnih strani je zgrajenih na WordPress.com, kar predstavlja več kot tretjino vseh spletnih strani na svetu (v primerjavi z lani še dva odstotka več).

👉 Skupno ima WordPress kar 65 odstotni tržni delež med vsemi spletnimi platformami za izdelavo spletnih strani.

👉Zelo verjetno poganja tudi vašo spletno stran WordPress, ki je tudi v Sloveniji zelo razširjen. Če imate spletno stran v drugih platformah, pa nam napišite v katerih. Preprosto odgovorite na to pošto in vpišite, katero platformo uporabljate.

👉Ste med tistimi, ki spletne strani še nimate, ali pa jo želite prenoviti ali prenesti na WordPress?

IZKORISTITE VAVČERJE ZA NOVE SPLETNE STRANI

⚠️POMEMBNO: Ker strošek prenove ali nove izdelave spletne strani ni zanemarljiv, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije mikro, malim in srednje velikim podjetjem pomagajo z vavčerji za digitalni marketing. DIH Slovenije želi s katalogom podjetjem olajšati dostop do kakovostnih izvajalcev in prispevati k višji ravni digitalizacije v slovenskih podjetjih s pomočjo sofinanciranja z vavčerji. Vavčerji bodo na voljo spet kmalu.
Izvajalce za izdelave spletnih strani in trgovin morate izbrati v katalogu strokovnjakov, kjer pa smo vpisani tudi mi. VEČ NAJDETE TUKAJ.

✋✋Imate vprašanje za nas. Vprašajte nas. Pišete nam lahko na info@nmedia.si ali odgovorite na to elektronsko pošto.

24

ur na voljo

51

zadovoljnih strank

82

končanih projektov

28

dni povprečno za projekt

V STIKU

+386 70 737 770
info@nmedia.si
www.nmedia.si

PIŠITE NAM

    ©www.nmedia.si, Vse pravice pridržane.