Reference

SODELUJEMO

IZDELAVA IN UPRAVLJANJE SPLETNIH STRANI

Sodelujemo z ekipo oddaje Slovenski pozdrav. Urejamo njihovo spletno stran, Facebook in Youtube profil. Urejamo še spletno stran oddaje 10 domačih, v kateri predstavljajo videospote slovenske narodno-zabavne glasbe.
www.slovenskipozdrav.si

slovenski_pozdrav

Sodelujemo z medijsko hišo NOVICE, d. o. o. – ki izdaja časopise Celjan, Novice, Rogaške novice, Bistriške novice in Šentjurske novice, radijsko postajo Radio Rogla in spletni portal www.novice.si! Sodelovali smo pri razvijanju in postavitvi spletnega portala novice.si in v celoti uredili spletno stran o zabavni prireditvi njihovega praznovanja / 18-letka, 19-letka, 20-letka in 21-letka Radia Rogla.
www.novice.si, www.novice.si/19letka

novice_si2

Za narodnozabavno skupino Modrijani smo v celoti izdelali spletno stran za največjo prireditev tovrstne glasbe v Sloveniji, Noč Modrijanov. Z ansamblom sodelujemo že od leta 2014. Poskrbeli smo tudi za celoten PR prireditve Noč Modrijanov (2014, 2016).
www.nocmodrijanov.eu

noc_modrijanov

Naši kreativna in izvedbena ekipa sta postavili spletno stran akademskega slikarja Marjana Skumavca. Prav tako smo postavili in vzdržujemo spletno stran o Skumavčevih likovnih druženjih, ki jih vsako leto gostijo Zreče. Postavili smo tudi spletno trgovino.
www.skumavc.eu, www.skumavcevidneviresnik.eu

marjan_skumavc

Za Občino Slovenske Konjice smo pripravili film o Ivanu Minattiju, ki so ga premierno predvajali na odkritju kipa Ivana Minattija. S slikovnega materiala smo pripravili film o nastajanju kipa. Za Občino Slovenske Konjice smo pripravili tudi filme o občinskih nagrajencih.

SODELUJEMO

VIDEOPRODUKCIJA

A�
Promo 19-letka Radia Rogla (tv spot).


Božični promo spot 2015 (Radio Rogla).


Prometni telefon RADIO ROGLA (showpromo)


Film o Ivanu Minattiju kipa Ivana Minattija (občina Slovenske Konjice).


Nastajanje Minattijevega kipa (občina Slovenske Konjice).


Prispevek Pekarna Šentjur / www.novice.si


18letka Radia Rogla – SHOWopener


Oglas za spletni portal novice.si


SHOWopener poletje – Radio Rogla